IPTV SELLER

Ansvarsfriskrivning :

Ansvarsfriskrivning för DSseviceTV

All information på denna webbplats – Https://dsservicetv.com – publiceras i god tro och endast i allmänt informations syfte. DSseviceTV lämnar inga garantier om fullständigheten, tillförlitligheten och noggrannheten i denna information. Åtgärder du vidtar baserat på den information du hittar på denna webbplats (DSseviceTV) sker på egen risk. DSseviceTV ansvarar inte för några förluster och/eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Trots att vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och naturen på dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan varsel och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha blivit ”fel”.

Var medveten om att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika integritetspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Kontrollera integritetspolicyn och ”Användarvillkoren” för dessa webbplatser innan du utför några affärstransaktioner eller laddar upp information.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår ansvarsfriskrivning och godkänner dess villkor.

Uppdatering

Om vi uppdaterar, ändrar eller gör några ändringar i detta dokument kommer dessa ändringar att tydligt publiceras här.