IPTV SELLER

återbetalningspolicy :

På DSserviceTV strävar vi efter att ge dig den bästa IPTV-upplevelsen möjligt. Vi förstår att det ibland kan uppstå problem, och vi vill försäkra dig om att din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Med det i åtanke har vi utvecklat en refunderingspolicy för att säkerställa din trygghet.

30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Vi är övertygade om kvaliteten på vår IPTV-tjänst och tillförlitligheten i våra system. Om du av någon anledning inte är nöjd med vår tjänst och vi inte kan lösa problemet för dig inom en rimlig tidsram, erbjuder vi en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Om du under de första 30 dagarna av din prenumeration stöter på ett avbrott i tjänsten som vi inte kan fixa för dig inom en rimlig tid, är du berättigad till en återbetalning. Vi förstår att en oavbruten tjänst är viktig för din underhållningsupplevelse, och vi vill säkerställa att du är helt nöjd med vår tjänst.

Hur du begär en återbetalning

För att begära en återbetalning, kontakta vår kundsupport inom 30-dagars perioden. Våra vänliga representanter kommer att guida dig genom processen och hjälpa dig med din återbetalningsförfrågan. Vi kan be om ytterligare information för att förstå problemets natur och verifiera din berättigande för en återbetalning.

När vi har mottagit din återbetalningsförfrågan och bekräftat din berättigande kommer vi att behandla återbetalningen så snabbt som möjligt. Observera att det kan ta några arbetsdagar för den återbetalade summan att visas på ditt konto, beroende på din betalningsmetod och finansiella institution.

Undantag och begränsningar

Det är viktigt att notera att vår refunderingspolicy gäller specifikt i de fall där vår tjänst har upplevt ett långvarigt avbrott som vi inte har kunnat lösa för dig. Den täcker inte situationer där problemet orsakas av faktorer utanför vår kontroll, såsom problem med din internetanslutning eller enhetskompatibilitet.

Vidare gäller inte vår refunderingspolicy om du har överträtt våra användarvillkor eller ägnat dig åt någon form av missbruk av vår IPTV-tjänst. Vi förbehåller oss rätten att neka återbetalningsförfrågningar som inte uppfyller de berättigandekriterier som beskrivs i vår policy.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar angående vår refunderingspolicy, tveka inte att kontakta vår kundsupport. Vi finns här för att hjälpa dig och se till att du har en positiv och tillfredsställande upplevelse med DSserviceTV

Tack för att du valde DSserviceTV som din IPTV-leverantör. Vi uppskattar ditt förtroende för vår tjänst och ser fram emot att servera dig med enastående kvalitet.